En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


lördag 1 maj 2010

Spegel spegel på väggen där


Ja inte blir det jag som vackrast i världen är i alla fall. Planer kan ändras fort för under onsdags em började jag hosta och det blev bara värre och värre så på torsdagen bestämdes det att maken skulle åka själv till farfarsstuga. På fredagsmorgon känner jag mig mycket konstig när jag vaknar tar mig ner och tempen visar då 40,7. Inte underligt att jag knappt står på benen. Ringer hem maken från jobbet för det finns inte en chans att jag klarar av den lilla sjuklingen. Vart fredagen sen tog vägen vet jag ej, jag var endast vaken mycket korta stunder och då knappt det.
Idag har jag pendlat mellan feberfri och mer normal feber men är som en liten trasa.
Så istället för husbilder får det bli på spegeln i badrummet som jag äntligen hittat förra veckan. Tänk att jag letat på så många olika ställen och så får färgaffären hemma i byn hem precis det jag ville ha.


Handdukshängare hittade jag på Indiska.

Nu ska jag försöka orka vara uppe en liten stund till, för ryggen och nacken värker av allt liggande sen blir det sängen igen och håller en tumme för att vi alla vaknar friska i morgon. Lilla damen har snart gjort en hel vecka med 39 grader så hennes humör börjar dala rejält.

8 kommentarer:

 1. Men oj vilken hög feber,,jag har haft så hög en gång och fy vad dålig man blir..Hoppas att du mår bättre nu...massa styrke och krya på dig kramar från mig..Susanne

  SvaraRadera
 2. Så fin spegel! Badrummet verkar fräscht i svart och vitt.

  Men du så hög feber! Hoppas verkligen att du kryar på dig nu.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Men vilken vecka ni haft med så hög feber!
  Hoppas att ni är på bättringsvägen.
  Snygg spegel du hittade!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Låter som du fått en riktigt jobbig förskylning hoppas den inte håller i sig allt för länge.
  En otroligt vacker badrum spegel, jag har faktiskt likadana krokar från indiska både i svart och vitt väldigt prisvärda.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Hej Cia!
  Usch, det låter inte roligt med så hög feber. Hoppas att både du och dottern känner er bättre idag.
  Vilken fin spegel:)

  Ha det gott o krya på dig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Nämen Cia vilket elände, det låter som en riktig praktförkylning:( Trist! Hoppas det fort går över!
  Spegeln är ljuvlig, så vacker ram!
  Du kommer säkert att få ett trädgårdsintresse med tiden men man hinner ju inte allt, ni har ju ganska mycket jobb med huset o man ska hinna vila också:)
  Sköt om dej! Kram cilla

  SvaraRadera
 7. Så tråkigt att vara sjuk och sådan hög feber! Hoppas ni är pigga och friska nu! Spegeln var jättefin. En sådan hängare från Indiska har jag också. Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 8. Krya på er =)
  Fin spegel, tänk så bra affärer de finns i byn.
  /Grevinnan

  SvaraRadera