En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


fredag 14 maj 2010

Målat dörrar

Igår skulle maken riva bort dörrkarmen för att fixa tröskel som var rutten. Då fick vi för oss att ytterdörrarna skulle vara kvar ett tag till och därmed målas. Så jag skrapade färg för hela slanten igår, befinner mig just nu fortfarande kvar i den "bekväma" husvagnsängen och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Gisses vilken träningsvärk jag har i armar, händer och rygg!!! Precis när jad oljat och grundat dem klart kom de första regnstänken och vi fick bära in dem i huset för att torka. Sent i går kväll innan vi kröp in i vagnen för natten hängde vi tillbaka dem. Även om de än så länge bara är grundade i vitt vilken skillnad! Nu måste jag ju hastigt och lustigt bestämma färg på dem, eftersom det är vackra spegeldörrar vil jag inte ha dem endast enfärgade. För ut och fundera när jag lyckas ta mig ur sängen :). Regnet smattrar mot husvagnstaket så vi får se vad vi kan göra idag.

3 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Kan tänka mig att du har träningsvärk idag efter jobbet med dörrarna!
  Du visar dem väl här på bloggen sen när de är klara?? :)

  Ha en trevlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft fullt upp i helgen! Fint väder var det i alla fall här under gårdagen, hoppas ni hade det också. Jobbardag igen i morgon. Börjar bli läggdags nu när hockeymatchen mellan Sverige-Kanada är slut. Ha en bra vecka!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Ja tänk vad jobbigt det är att skrapa färg. Duktiga du! Det blir säkert jättefint när det blir klart.

  SvaraRadera