En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


fredag 5 augusti 2011

Takprojekt

Då är vi så tillbaka hemma efter sommarens semester. Vi har fått mycket gjort men nu så är man rätt så nöjd att bara vara hemma några dagar innan skolorna drar igång igen. Sommerens projekt kommer dyka upp i olika bilder under dagen hoppas jag. Först ut är i alla fall taket.


När vi kom ner visade det sig att den nysådda gräsmattan hade tagit sig i alla fall, huset syntes nästan inte för det höga gräset ;). Det märktes att vi varit borta ganska många veckor.


Vädret verkade lovande så vi startade med projekt takbyte på en gång. Ställning upp och tegel ner. Lite enklare än förra året då vi skulle spara teglet till boden och därmed få ner det helt, denna gång åkte det direkt i traktorvagnen.


Vädrets makter var med oss, endast en liten regnskur kom innan det nya taket var på plats igen. Så nu har vi ett tak på hela huset som kommer stå pall för väder och vind i många år.

Cia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar