En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 31 augusti 2011

En stor väska

I förra inlägget skrev jag ju om mitt fynd, den där saken som jag precis hade pengar i plånboken för att kunna köpa. Som fick plats i bakluckan precis. Ja, som precis jag ville ha. Som jag absolut inte hade planerat att köpa men som jag blev så förälskad i.
På ena sidan sitter adressetiketterna kvar. Man kan lugnt säga att man inte direkt behövde precisera vart saken skulle. Det gick bra ändå.
Låsen och handtagen är så härliga.
Ja hela kofforten får mig att smälta. Vet inte riktigt om den ska bo här i vardagsrummet, den flyttar runt lite. Men när den hittat sin plats säger den säkert till :).

Nu fortsätter jakten på en säng åt dottern som börjar flytta tillbaka till sitt rum, dock sovandes på en tältsäng just nu.

Trevlig onsdag alla härliga läsare!
Cia

9 kommentarer:

 1. Vilket fynd Cia! Kofferten med sina gamla etiketter är ju jättecharmig!

  Kraam Jenny/Hemma på Kråkered

  SvaraRadera
 2. En gammal koffert kan användas till mycket och vardagsrummet är inte helt fel då man kan fylla den med mysiga filtar att värma sig med i vinter. Eller varför inte som soffbord.

  Lycka till med sängjakten jag gillar verkligen den bruna fast vitmålad.

  SvaraRadera
 3. Jag har en liknande koffert stående i garaget. Eftersom den är ganska stor har jag inget ställe att sätta den på men jag vill ändå inte göra mig av med den.
  Bra förvaringsutrymme är det ju i den!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Känns som resväskan har en spännande historia att berätta...kanske står det något innuti... Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Oj, ingen liten koffert du fått tag på....
  Så underbar med alla detaljer.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 6. Ha en trevlig helg Cia!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Wow vilken läcker koffert att ha stå framme. Otroligt bra förvaringsutrymme också, det behövs alltid:) Ha en skön kväll. KRAM Helena

  SvaraRadera
 8. Wow,,ja den var inte svår att bli förälskad i!! Underbar....tack gulliga för ord hos mig...Så fint ert hus har blivit...Kram

  SvaraRadera