En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


måndag 29 mars 2010

En till


I onsdags så hittade jag en till såsskål som lite trasig och krackelerad stod där på en hylla på Erikshjälpen. För 10 kr fick den gärna följa med hem och bli blommkruka hemma hos mig.


Hade ju inte tänkt pynta nå till påsk eftersom vi på Skärtorsdagen drar till husvagnen och Farfarsstuga, men först fick jag ju "äggfrossa" och av dem finns det nu en hel del här hemma. Sedan talade minsta damen om för mig vilket dåligt hem hon bodde i som inte hade en enda påsksak framme. Äggen räknades ej hävdade hon. Så i gömmorna hittade vi ett par små kycklingar och tuppar som fick komma fram.

Så med dessa bilder önskar jag er alla en Glad Påsk. Ska verkligen försöka komma ihåg kameran denna gång vi åker nedåt i landet.

6 kommentarer:

 1. Hejsan..Plockar fram väldigt lite påsks saker ,,Lite ris och påskägg..Tror min tös tycker dom är viktigast på Påskafton,när haren varit där och lagt i godis;)
  Ha en skön påsk i stugan..Kram från Fare

  SvaraRadera
 2. Hej Cia!
  Vilken söt såssnipa du hittade på loppis!

  Önskar dig en trevlig påskhelg:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vilken fin såsskål! Precis en sådan som jag också skulle få med mig hem. Även äggen som du gjort var superfina! Här blev det inga nya i år, tog fram fjolårets istället. Ha en trevlig påskhelg i Farfars stuga!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Söt såssnipa!!!
  Jaa fastän vi åker bort så måste jag få ha lite påskfint ändå. Så ni blir i husvagnen, mysigt! Vi har husvagn men använder den bara om sommaren o då blir det plasttallrikar för oss också:) Inga silvriga äggkoppar med huvor;)
  Ha en riktigt fin påsk! Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd såskålen är ju jättefin och murgrönan ser ut att trivas riktigt bra där.

  Trevlig kväll önskar jag dig
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Så fina ägg du har! Jo jag har märkt att för barnen är det väldigt viktigt att man pyntar som man brukar :) Ha en riktigt fin påsk!

  SvaraRadera