En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


fredag 12 mars 2010

Barcelona

Nu hemma igen i ett Sverige som visar att våren är på gång. Underbart och efterlängtat!!!
Jag och syster hade några härliga dagar i Barcelona men tyvärr så ville inte vädret vara på vår sida. Men inte alla har fått varit med om snöstorm i Barcelona.


Hit till Parc Güell hade vi tänkt oss den dagen då staden lamslogs av snön jag är glad att vi övergav tanken och kom hit dagen efter. Vilken stadspark och vilka lösningar. Stackars växtlighet som blev dränkt i snö dock.

Vi passade också på att besöka ett chokladmuseum. Vilka konstverk det fanns och underbar doft.


Bland trånga gator fanns det mycket att se om man tittade upp. Balkonger, blommor och gatubelysningar som var fantastiska.Vi passade också på att besöka matmarknader och tyvärr blev det inga jordgubbar, men i chokladståndet var två gottegrisar snabba att handla.

Nu ska jag och barnen ut och njuta av vårsolen denna sista dag på vårt sportlov.

4 kommentarer:

 1. HEJ Cia

  Looks like you had good shopping in Barcelona
  Did you say a SNOWSTORM???
  Hope to see you soon
  kram Julie x

  SvaraRadera
 2. För några år sen gick jag också och beundrade Park Guell.Fantastiskt vackert.
  Ha en skön helg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig resa..en liten historia i från mig.2005 när min dotter var knappt1 år var min sambo med sitt jobb där och tittade på fotboll.På flygplatsen så köpte han en liten mjukis hund som ser ut som en schäfer valp till min tös.Vi döpte honom till Barche..I alla år sen den dagen är detta fortfarande hennes favorit.Hon har tusen leksaker,men när det är dax att sova eller i dagis säcken,så är han alltid med..Många har undrat hur det kommer sig att hon döpt han med ett så konstigt namn..Säger alltid ,,Jaha!! När dom får reda på historien bakom..Tror nog att han kommer hänga med i många år till..Kram från en sjukstuga till en annan..Susanne

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder från Barcelona. Verkar att vara en fin stad, skulle gärna vilja resa dit någon gång!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera