En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


lördag 23 januari 2010

Onsdagsmys och fredagsglitter

Min man hör inte till den romantiska typen (nu mera, annat var det i början *s*) blommor förekommer sällan. Men däremot är han en underbar kock och gott att äta får jag nu och då..


Till vanligheten hör dock inte att jag får lämna pluggböckerna och rättning för att komma till dukat bord och äta sushi en vanlig onsdag.


Att sedan få avsluta veckan med tjejfest och tema glitter gör väl veckan till en riktigt bra sådan.En härlig tulpanbukett med blomsterglitter fick värdinnan för festen.


Nu blir det mys med två av barnen, den äldsta av de hemavarande stolt och glad över en femteplats i årets första slalomtävling.


3 kommentarer:

 1. Det är skönt med en gubbe som fixar maten..Fick oxå mat idag Hasselbacks potatis och ryggbiff av älg och till det stekta champinjoner och bacon stekt i vitlökssmör.....vackra blomster ljushållare..Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej Cia!
  Tack för fina ord hos mig..

  Vad härligt med lite "vardagslyx" att få sätta sig vid dukat bord, vad gulligt av din man:)

  Vad duktigt med en 5:e plats i slalomtävlingen!!

  Ha en fortsatt trevlig helg,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Underbar tulpanbukett! Visst är det skönt med en man/sambo som gillar matlagning! Här hemma finns en till. Jag lagar nog mer vardagsmaten och han gourmetmaten på helgerna. Kul att du fick bra idéer hos mig! Spännande att se vad det är!
  Kram Anki

  SvaraRadera