En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


fredag 1 januari 2010

2010-01-01

Nytt år och nya möjligheter. Tiden får utvisa vad det innebär, men ett bra år med mycket tid i farfarsstuga hoppas jag på.

Nyårsaftonen firades med tema "beach-party"! Galet ja jag vet, men kul!
Palmerna knåpade jag och mina tjejer ihop under dagen, i vardagsrummet hade vi ställt in solstolar (toppen som extra sittplatser oxå)

Middagen var lite seriösare; rårakor med räkor och rödlök till förrätt, grekisk pytt till varmrätt och chokladkola paj med lingon till efterrätt.


När vi sedan var mätta och belåtna blev det bad i tunnan ute. Barnen innan tolvslaget och vi vuxna efter. Tyvärr inte stjärnklart men härligt ändå. Kanske inte så mycket strandkänsla i denna bild, men varmt och skönt i vattnet!

4 kommentarer:

 1. Det lät hur mysigt som helst..Har alltid villat testa o bada i en tunna på vintern måste ju vara hur mysigt som helst...Ja nu har min blogg fått ett ansikte och inte bara en själ..Känns lite underligt,,men bara fått så massa fina ord så jag är glad..Kram till dig..Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej och god fortsättning!
  Tack för att du tittade in hos mig.
  Ett vackert hus, farfars stuga, skall bli spännande att följa!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Alltid mysigt med temafester o extra kul att drömma om beach nu!
  Tack för bloggåret 2009 och god fortsättning på 2010, ser fram emot massor av spännande!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Hej igen, svar på din kommentar hos mig.
  KÖR PÅ,att åkerskapa historia i ett gammalt hus är något som är "heligt",fortsätt att kämpa,jag tror på de. Underbart ljuvligt redan,med kärlek och ömtanke,kan få saker gå fel :)

  SvaraRadera