En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


söndag 17 januari 2010

Mitt favoritrum

Välkommen upp på övervåningen i farfarsstuga!
Den övre hallen i farfarsstuga är mitt absoluta favoritrum. Jag älskar formen på det, ljuset, fönstren ja det mesta. Det är också det rum som kommer kräva minst arbete innan det är användbart. Korten är från tidig vår, förra året, å vad jag längtar dit just nu. Även om jag vet att det är för kallt att kunna hålla på just nu med något på huset.
Hallen är oisolerad så den kommer fortsätta vara lite av ett kallutrymme även sen, men jag tror det kommer bli ett välanvänt utrymme ändå. Just nu är hallen fylld av möbler efter att jag och min syster städat ur vårt föräldrahem och som väntar på sin nya plats hos mig eller henne.

4 kommentarer:

 1. Hej.Ja här kommer det att bli riktigt fint när det är färdigt,syns redan..Undrar oxå vad det är med män och muggar,,Jag älskar att köpa nya muggar då&då finns så många vackra..men när jag kommer hem med nya så blir det en stor suck från sambon..Inte suckar jag när ny motorsågskedja eller annat verktyg inköps..Kram till dagen Susanne ;)

  SvaraRadera
 2. Förstår att längtar dit, det ser jättefint ut! Kul att du vill vara med i min utlottning! Slutar blogga gör jag nog inte ännu, det är som du säger beroendeframkallande! Ha en trevlig kväll!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Hihi, jaa mysbrallor eller frökentröja, huvudsaken att vi får ledigt mellan varven, eller hur?!
  Jag förstår att det kliar i fingrarna att börja jobba i huset, det kommer att bli suuuuperfint, det känner jag på mej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Tänk vad fint det kommer att bli på din hall! Jag förstår om du kommer att tillbringa mycket tid där när det blir färdigt!
  Ha det så gott!
  Märta

  SvaraRadera