En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 13 januari 2010

Favorit muggar

Onsdag innebär mysdag för mig och lillfia i några månader till. Och när de två stora kommit på bussen till skolan och lilla kråkan vill mysa framför tv en stund dricker jag gärna en kopp kaffe i lugn och ro. Idag offrade jag mig också på en "överbliven" julkaka till.

Dessa muggar gjorda av keramikern Cecilia Boivie är mina absoluta favoriter här hemma
Är lite svag för muggar, till min mans inte allt för stora förtjusning. (Har tom just nu några muggar "inneboende" hos en kompis som jag inte klarade av att göra mig av med helt och hållet) De ska vara stora och kunna värma mina frusna händer och helst kunna passa till både kaffe och te. Men dessa som jag har 6 av och deras föregångare gjorda av samma person lämnar inte huset i första taget. Hoppas kanske tom på att fylla på med några till.

3 kommentarer:

 1. Låter mysigt med kaffedrickandet på onsdagarna med lilla kråkan! Muggarna var verkligen jättefina! Vart har du köpt dom? Kaffet smakar säkert gott i dom! Ha det bra!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Hej Cia

  saaa fina!
  Jag ticker om baste hjart muggar
  Sorry min svenska inte bra
  Kram Julie X

  SvaraRadera
 3. Hej Cia!
  Vilka fina muggar, förstår att du gillar dem!
  Hihi, fnissade lite när jag läste att du har muggar inneboende hos en vän! Det har jag aldrig hört någon ha innan;)

  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  kraam Jenny

  SvaraRadera