En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 23 juni 2010

Infart och fäbodbesök


Innan

och efter en hård dags slit av maken. Mycket grus blev det och jag förstår att han klagar över träningsvärk i armarna. Men nu har vi en ordentlig infart och grusgång. Nästa gång blir det att dra över husvagnen på vår egen sida.

Mitt i allt krattande tog han sig tid att binda upp mina pioner också. Så vackra och tänk att de skött sig själva i så många år.


Jag och barnen njuter av vårt sommarlov och idag passade vi på att besöka en närliggande "Öpppen Fäbodvall". Klappa kaniner och kattungar, vara med och flaskmata lamm, titta på grisar och kor och fika i underbar miljö var underhållning år oss under lång tid.

6 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Oj vad flitig din make varit, det blev ju jättefint på infarten!

  Det låter som ni hade det trevligt på den öppna fäbodvallen, jag skulle oxå vilja flaskmata små lammungar:)

  Ha det bra!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej Cia

  That looks like HARD work!
  Den blommar ar vackret
  That bed in the corner just looks the perfect place to sleep ;-) The Mora Clock ohhhhh! I want one please...All the furniture is just so typically Swedish. I just LOVE IT!
  LOVE PEACE enJOY
  Julie x

  SvaraRadera
 3. Kikar in till dig innan jag skall krypa ner i min goa säng..För att önska dig och de dina en helt underbar Midsommar..massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 4. Nu ska jag snart ila iväg men ville kika in och önska dej en riktigt fin midsommar!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. kikar in o önskar dig en Trevlig o Fin Midsommarhelg! Du/Ni har så hemtrevligt o mysigt....SommarKramar Therese

  SvaraRadera
 6. Jag har också en make som klagar på träningsvärk i armarna efter att ha skyfflat grus i mängder. Men de är duktiga, eller hur ;0)
  Ha en riktigt skön midsommarhelg! Kram Kicki

  SvaraRadera