En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


söndag 20 juni 2010

Skärgårdstankar och andra funderingar.


Till en ö i skärgården har jag och en god vän kidnappat våra äkta hälfter i helgen då vi alla firade 10-årig bröllopsdag nästan samtidigt. Tyvärr utan värme i luften men också utan regn och väldigt trevligt har vi haft ändå. Så den stora bröllopshändelsen i helgen har jag nu uppdaterat mig om ikväll. Ett riktigt sagobröllop må jag säga.

Nu har jag skickat min man söderut för att skotta lastbilslass med grus på nya infarten och förbereda sommarens takbyte.


(Bild lånad från Plantagens hemsida)

Själv stannar jag hemma med tjejerna och funderar på om vi trots att inget egentligen är klart ändå inte skall investera i en trädgårdsmöbel till huset. Vila måste vi ju emellanåt och en liknande som denna fanns där när jag var liten.

6 kommentarer:

 1. Gratis till Bröllops dagen..Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Happy 10 years Wedding Anniversary ;-) xx

  SvaraRadera
 3. Ett stort Grattis på Er bröllopsdag! Den där gruppen du visar är såå fin! Älskar den gamla modellen....Önskar dig en fin midsommarvecka! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Satsa på trädgårdsmöbeln du, den är jätte fin!!
  Kram Kikki o Martin

  SvaraRadera
 5. klart vi ska ha en sån möbel och sitta i när vi kommer i sommar...gärna en hängmatta oxå som vi kan ligga i när ni arbetar ;) /Ann-Helen

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott till bröllopsdagen!
  Vilken härlig bild av båten. Riktigt så att man börjar längta till havet :)
  Ha det gott! Kram Kicki

  SvaraRadera