En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


tisdag 1 juni 2010

total förvirring

Tänkte byta "huvudbilden" till den nyaste i målningshistoriken men hur jag än gör så får jag bara en del av bilden (och då självklart en omålad del av huset). Så om någon kan förklara felet vore jag jättetacksam så länge får det vara några tupaner från stugan som under alla dessa år det stått tomt ändå kämpat sig kvar.Som ni ser har jag nu lyckats och detta helt tack vare underbara Cilla. Tusen tack.

3 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Har tyvärr ingen aning, är såå oteknisk!

  Hoppas det löser sig:)

  Vad coolt att tulpanerna kommer upp år efter år!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Har du provat att förminska bilden. Den kanske är för stor för rutan.
  Visst blir man lika förvånad varje år då växterna kommer upp. Jag köpte en vindruvsplanta förra året som jag trodde inte hade klarat sig men helt plötsligt hade den fått knoppar.
  Tur att jag inte han slänga bort den.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. När man raderar nuvarande bild kommer det väl en ruta man kan bocka i att bilden ska krympas till ett visst antal bildpunkters bredd? Annars om det inte funkar kan du ju gå in på http://www.picnik.com/ och redigera bilden. När man sparar ner den kan man ju ändra storlek på bilden där... Jag är inte alls teknisk tyvärr men jag brukar prova mej fram och till slut går det bra. Picnik är suveränt för redigering iallafall OCH enkelt att förstå!
  Lycka till! Kram Cilla

  SvaraRadera