En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


torsdag 12 april 2012

Te-party


Påsken över och ruggigt värre ute, vad passar då bättre än ett litet teparty med några goa tjejer.


Passande nog fick farfars gamla kaffe servis med namnet "VÅR" också komma fram. Stora härliga koppar det gillar jag och även de vackra blommorna på kopp och fat.


Oftast dricker jag lösvikts te, men denna gång har jag fått chans att buzza Liptons pyramidte. Tre olika smaker fanns med i paketet som jag skulle prova. En klassiker Earl Gray, Forest Fruit ett svart kryddat te med fruktig smak och fruktbitar, samt Green Tea Mandarin Orange, ett grönt fruktigt te. Det sistnämda luktade som det där godiset med hårda orange och gula "klyftor" av apelsin och citron som jag gillade så mycket när jag var liten. Precis samma luktminne fick en av mina vänner när hon luktade på sin första kopp te.
Vi provade alla sorterna med olika favoriter hos alla. Min favorit är nog ändå Mandarin Orange, tätt följd av klassikern Earl Grey.
Vi kunde ju inte bara dricka en massa te utan fyllde glatt på med lite tilltugg också. Kakfatet hittade jag på en utförsäljning i en inredningsbutik mitt ute i ingenstans för något år sedan. Är lite svag för våningsfat jag.Vad vi ägnade påskhelgen till får visas i ett senare inlägg, kan meddela att vi i alla fall startat med "projekt badrum" även om det nog är svårt att tänka sig vad det ska bli av det gamla skafferiet just nu.

Kram Cia

2 kommentarer:

 1. Var det en invitasjon? :-) Ser deilig ut - kommer gjerne jeg!

  SvaraRadera
 2. Mmm, vad mycket gott!
  Men har ni fastnat i projekt badrum? Saknar dig här!

  Midsommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera