En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


söndag 1 april 2012

Glad Påsk!


Det blev en väldig massa hemmatid denna vecka, tyvärr måste man väl säga. Lilla sessan vår har haft feber i en vecka nu. Stundvis ganska dålig och bara velat sitta i knä men också soffliggandes och då blev det lite pysseltid för mamman. Påskäggen jag gjorde för ett par år sedan fick komma fram.


På väg ner till soptunnan såg jag dessa på åkern bredvid oss. Så få som ser dem ute så nu får de stå på köksbordet istället.
Blommorna tillsammans med några ljusstakar, några ägg av olika slag och några hjärtan får det vara årets påskpyssel.I en "dukkorg" som jag fick av en god vän när jag fyllde får några andra ägg ligga. Dessa fyndades på Erikshjälpen för en 10:a för en hel påse med ägg. Ris hoppar vi över dels för att vi inte blir hemma och för att mellantjejen har nog jobbigt med pollen ute, behöver inte ha det inne också.


På tal om födelsedagen som var för ganska många veckor sedan imponerar denna bukett. Står sig lika fin nu som när jag fick den.


Dom här små, men ganska kaxiga kycklingarna får ropa ut årets påskhälsning till er alla!

Kram Cia

4 kommentarer:

 1. Happy Easter Cia to you and your lovely family ;-)
  Wishing Easter Blessings...
  LOVE PEACE enJOY
  Julie
  x

  SvaraRadera
 2. Hej,det går såå bra att du lånade fotot hos mej.
  Jag är mest avundsjuk på Torbjörns skafferidörr
  för vi är ute efter en oxå o deras blev bara så Bra.
  Ha En Fin Vecka/Ellinor

  SvaraRadera
 3. Hej Cia!
  Hoppas allt är bra med dig och att din dotter mår bättre!

  Vilket fint påskpynt!

  Glad Påsk!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Tänk vad påskfint ni har det. Hoppas att ni alla är friska och krya nu. Glad påsk!

  SvaraRadera