En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 27 juni 2012

Vi har vatten!!

Vi har nu äntligen vatten och ett avlopp i vårt hus :). Även om inte det inte är i bruk än känns det väldigt skönt! Det har varit en massa planerande och funderande och det där med att få tidsplanen att gå ihop. Men efter hårt slit av make och "anställda" är det nu klart, och jag kan bara nyfiket undra hur min trädgård ser ut efter den omilda behandlingen. Då vi vetat/hoppats på att allt skulle kunna göras på ena sidan av huset har vi inte lagt så mycket energi på den sidan än, vilket är tur när jag ser makens bilder på mobilen... Men nu börjar det riktigt roliga, hur skall vi får till ett fint och bra bardrum på den lilla yta som finns tillgänglig. Handfat, toalett och dusch skall samsas på en liten yta. Det skall vara smart och snyggt!
Maken köpte ju en kommod på Erikshjälpen för ett tag sedan, inte riktigt lika den på bilden ovan, men man kan få en uppfattning om hur det kan bli. Vi är inte helt på det klara om det skall bli den än men den får följa med ner nu när vi byter "hem" för några veckor framöver.
Jag har även hittat ett handfat liknande detta, men inte särskilt billigt så det tål att funderas på. Ikea har ett alternativ de med, men där måste jag studera det live fler gånger innan jag säger bu eller bä. Tur man får lite närmare till det nu under kommande veckor. Klart är att det blir värmeslingor i golvet för element får inte plats, duschkabin (inte snyggt tyvärr) men för att kunna få min panel på väggarna ett måste. Här hemma har det pågått en mycket lååååååång renovering av minsta dotterns nya rum. Trodde aldrig vi skulle bli klar då någon av oss under större delen av våren varit på resande fot, men lagom till 7-årsdagen så blev vi klara! Kanske hinner med några bilder innan vi far. Blivande gästrum/kontor/ungdomsrum får stå ogjort till hösten. Man kan inte orka med allt. Många kramar! Cia

1 kommentar:

  1. Så fint det kommer att bli med tvättfat på kommoden! Skönt att vara så långt på väg att ni har vatten och avlopp.
    Kram Kicki

    SvaraRadera