En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


lördag 25 juni 2011

Midsommarfirande


Midsommarafton firades tillsammans med släkt och vänner som så många år tidigare. Det som är roligt är hur nya människor kommer med och tillför så mycket. Att sedan kunna fira i herrgårdsmiljö gör ju inte saken sämre.


Precis som det ska vara på midsommarafton regnade det en stund men också sol, god mat och dans kring stången, när den väl kommit på plats.


Midsommardagen var regnig till att börja med och barnen lagom trötta och gnälliga efter en sen kväll. Då blev det utflykt till en skogskoja i närheten.


Korvgrillning och metning och efter det god fika. Jag kan ibland slås av vilken tur vi har som bor i ett land som ger oss tillgång till att njuta av det lilla och enkla alldeles gratis. Hela familjen njöt av lugnet och myset.


Enligt stugans "ordningsregler" skulle det finnas vatten i hinken innan man tände elden inomhus, inte allt för lätt när det endast finns en rostig hink som läckte som ett såll.....

En kryddpåse skickar jag till Jenny som kan få till det med färger som ingen annan. Hennes blogg är en färgsprakande kreativ godispåse. Bara jag får din adress Jenny så kommer påsen till veckan.

Kram Cia

2 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Ni ser ut att ha haft ett trevligt midsommarfirande! Lite regn hade vi oxå men som tur är finns det ju regnkläder:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilken fin plats för ert midsommarfirande, och midsommardagens utflykt ser riktigt mysig ut!
  Kram Kicki

  SvaraRadera