En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 22 juni 2011

Mat tips


Denna gång fick jag chansen att prova Buzza Knorrs bag of taste. Stekpåse och krydda i samma förpackning.


Då jag hade en hel förpackning kycklingfiléer tinade tog jag chansen att prova två olika smaker. Bara att dela filéerna och sedan lägga dem i påsen med kryddorna och in i ugnen. 30 min enligt förpackningen men jag tyckte de behövde lite mer tid.


Starkt men gott blev barnens kommentarer, vi vuxna tyckte smakrikt. Ett enkelt sätt att få en enkel men god middag blir omdömmet. Kommer prova fler gånger och då lägga med lite grönsaker i påsen.


Nu så tänkte jag att fler skulle få chansen att prova. Så bland de som kommenterar detta inlägg lottar jag ut ett smakprov. Det enda som behövs är en kommentar. "Dragning" blir på midsommardagen.

Kram Cia

6 kommentarer:

 1. Åh att du får sånna kul Buzzador grejer. Jag får bara erbjudande om trista saker på nätet eller dyl. Vill ha matiga saker ;)

  SvaraRadera
 2. Tack för ett bra mattips. Det här låter väldigt enkelt och bra!
  Så härligt det låter med afternoon tea också. Vilken fin idé hon har gjort verklighet av. Synd att det är så långt bort för min del, men du kanske kan åka dit någon gång och tänka lite extra på mig när du är där?!?!... *ler*

  Tycker absolut att du ska titta över ladugården. Oj så mycket bra det finns där ofta. Saker som behöver ges nya möjligheter ;)

  Önkar dig en riktigt fin midsommar!
  Kram från Mia

  SvaraRadera
 3. Kul att prova på mat som man kanske i vanliga fall inte skulle köpa. Stark mat är gott men en fördel om det inte är för starkt då man har barn. Kanske lite yohurt till för att milda till det.

  Mysigt med bakning tänkte på det men det får bli nästa gång.

  Glad midsommar!!
  Mia

  SvaraRadera
 4. Det där ser riktigt gott ut!
  Önskar dig en riktigt skön midsommarhelg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Måste verkligen prova, med långa arbetsdagar är jag förtjust i lättlagade rätter som inte käver så mycket förberedelser!
  Ha en underbar midsommar!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Kikar in för att önska en fortsatt fin och härlig midsommar helg..Kramar Susanne

  SvaraRadera