En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 14 april 2010

Vi drar till fjällen


En lång vinter är snart över och en hel del slalom har det varit. Ett sista åk i "vår" backe i måndags där bilderna får stå för kontrasterna i årstiden. Jag har aldrig åkt slalom i 12 gradig värme, en upplevelse utöver det vanliga.


Nu packar vi in skidor i bilen och drar till fjälls, för en sista helgs nöjesåkning. Med fint väder hoppas jag även om det inte riktigt ser ut så just nu.


Vardagsrummet fick lite nya blommor i alla fall förra veckan. Jag hoppas de är lika fina när vi kommer hem igen. Å då ska alla pjäxor och vinterskor ut i förrådet!!Kanske hittar man en hall där under...

Trevlig helg till alla.

4 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Hoppas ni har en riktigt mysig fjällhelg:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för varma ord hos mig..Skönt att veta att man inte blir glömd för man ett par dar håller sig gömd...Oj det rimma ;)

  Snart tillbaka..Välbehövligt att vila lite..Kramar i massor Susanne i Fare

  SvaraRadera
 3. Synd att det blåste men som tur är blir det ju sällan kallt den här tiden på året!
  Jaa, det brukar samlas en del tvätt på hög efter såna resor, sen har ju vinterkläderna gjort sitt för säsongen, tack o lov!
  Ha en fin vecka!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni får en riktigt trevlig o skön resa! Var rädda om armar o ben i backen..Fniss! Kram Therese

  SvaraRadera