En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


torsdag 8 april 2010

Skräp eller fynd??


Tidigare har huset haft besök av objudna gäster så denna skylt hittade jag i ladan och den gäller fortfarande ;)!! Lite rolig kuriosa som får stanna i huset är det i alla fall.


När jag släpar fram mina fynd ur lador och ladugård kan jag nästan känna min farfar som ruskar på huvudet åt min stollighet. Vad ska jag ha allt skräp till??? Även maken ruskar lite på huvudet men har trots allt ögon för fynd han med och vet att visa på dem för sin fru.

Men för många av sakerna jag har hittat finns en plan och det andra är ju bra och ha saker liksom. Hittade lita annat smått och gott också som flyttade in i vår bod.


Själklart så skulle det ju vara påsk även i huset(husvagnen) så fram med en mjölkkruka, lite ris och fjädrar som jag så lägligt "råkat" packa i en väska. Ännu en sak som grannar kunde ruska på huvudet åt blev det kanske dock.

Men nu är påsken borta både där och här hemma och med lite nya blommor i fönstren så känns det lite mer vårligt i alla fall. Imorgon åker jag med stora tjejen på handbollscup. Sova luftmadrass i två nätter bland fnittriga små tjejer. Jippiiii!

10 kommentarer:

 1. Oj! Absolut att det är fynd, det där! Precis såna grejer man går och kikar efter på loppis ju!

  Har missat att lägga dig på min blogglista, men gör det nu.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej Cia

  Jag gillar pask tree in the milk churn...It's really good!!!
  You have some really old and unusual fynds too!
  I like the washboard I have one in my tvattstuga for decoration only lol! The little stool and the gamla fonsta and the gamla farm gates
  Really nice
  ENJOY
  Kram Julie x

  SvaraRadera
 3. Oj, tänkt att få ta över ett hus med så mycket fint vilken tur att du gillar gamla saker. För en del är det skräp och det är kul när gamla saker med minnen kommer till användning igen.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga fynd. Det e ju så roligt att riva bland grejer... Å vilka fina grindar!!!!
  Lika bra att grannarna vänjer sig med att de inte blir som förr på farfarsstuga. =)Blir nog lite mer fart nu ;) Ann-Helen

  SvaraRadera
 5. Hej Cia!
  Vilka ljuvliga fynd! De gamla grindarna är ju underbara..suck!


  Önskar dig en trevlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Åh, Vilka fina saker du har! En riktig skatt i mina ögon! Önskar dig en trevlig o skön helg! Kram Therese

  SvaraRadera
 7. Det är defintivt fynd! Underbara saker du hittat! Ha det så bra i helgen på luftmadrassen! Vi ska till moster och hjälpa till med ved i morgon, så det blir nog fullt upp. På söndag ska jag jobba extra.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 8. Det var riktiga skatter du hittat!
  Haen skön lördag.Kram Kicki

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig skylt!! Och massa andra fina fynd..Så roligt att gå på jakt i gamla uthus..Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. Hej och tack för senast!

  Känner igen det där med att fynda i uthusen ...en av mina favoritsysselsättningar faktiskt. Du har ju hittat riktigt mycket fina saker, kul!

  Var det kanske Irsta ni har varit på? Min dotter skulle oxå dit om vi inte åkt till fjällen istället./Cecilia

  SvaraRadera