En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


måndag 8 februari 2010

Renovering av lilltoan

När vi flyttade in i vårt hus för 14 år sedan var denna lilla toalett under trappen orange och svart. Helsvart tak och orange och svartblommiga tapeter är ingen höjdare!! Och eftersom varken tid eller budget medgav några större utsvävningar målades taket vitt och rester av färger tömdes ihop till en ljusblå blandning som väggarna fick. Detta var en tillfällig lösning och var tänkt att åtgärdas inom rimlig framtid. Tyvärr blev det en ganska permanent lösning... Tills förra helgen då vi båda fått nog, och efter ett besök på byggvaruhuset B kom hem med golv, tapeter, kakelmosaik och färg. En vecka senare trots div sjukdommar kan jag nu gå in på ett mycket trevligare ställe. Nu måste jag bara hitta en spegel, någon form av hylla, handukshängare och toalettrulleshållare som jag vill ha och som passar där inne.Förslag mottages gärna.

2 kommentarer:

  1. Så fint det blev på toan! Man kanske får gå dit, var det den 20/2 tro? Tyvärr har jag en sambo ute på spelning då, men jag och tjejerna kommer gärna om det går bra. Tror att även mor och moster kommer. :-)
    Kram Anki

    SvaraRadera
  2. Va snyggt det blev=) Ja nog minns man den oranga varianten allt=)) /annalena

    SvaraRadera