En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


fredag 12 februari 2010

Det gör ont

när knoppar brister. Men dessa blommor klarar sig nog bättre än min älskade stora, fast ikväll lilla dotter.En omkull åkning på idrotten i torsdags resulterade i date med farbror doktor och röntgen. Som tur är ingen skelettskada men gräsligt ont har hon vår tjej. Övertrött och med värk var det inte lätt att somna ikväll. Å lillaasyster har haft 40-graders feber så nog har man sista dygnet vetat att man lever.Pappan är i fjällen och njuter av toppenväder och skidåkning.
I såsskålen från garagefyndningen har det nu fått komma blommor. Dessa skulle ha lite vatten och solljus, passar alltså toppen hos mig. Kontrasten mellan vårblommor inne och snö och kyla ute är ganska stor.


En udda kaffekopp från Erikshjälpen fick också bli blomkruka.

5 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Det lät inte kul, vilken tur att din dotter inte bröt något,hoppas både hon och hennes syster mår bättre snart!

  Vad fint du har planterat blommorna! Köpte några jag oxå idag men har inte planterat dem än,det får bli morgondagens syssla:)

  Ha en trevlig helg!
  kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Skönt att det inte gick allt för illa.stackarn! .krya på dig kramar till dina barn..
  Fin såsskål! är det Gefle Klockor?..
  önskar dig en skön och mysig söndag..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Skönt att hon inte bröt något det gäller att ha tur när man faller. Min Elliot ramlade från en klätterställning och bröt handleden och det var ett litet fall på bara 1 meter. Och inget syntes på utsidan så det gick en dag innan vi åkte till sjukhuset.
  Så söta krukor du har till växterna.

  Hoppas ni haft en trevlig alla hjärtan dag/ Mia

  SvaraRadera
 4. Oj vilken otur dottern hade.Tur i oturen att hon inte bröt något. Hoppas lilasyster också blir fort frisk.
  Så snyggt med blomma i såsskålen.
  Ha det bra! Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Tack för igår! Klockan blev väl mycket innan ni kom i säng gissar jag! Menar du krokarna på lilltoan till handdukarna? Dom köpte jag i en butik, kan det heta Sågmyra? Åt dalahållet låg det om jag minns rätt. Glömde ju att titta in på er toa i all hastighet! :-)
  Kram Anki

  SvaraRadera