En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


tisdag 2 juli 2013

Loppisfynd


Loppis är så skoj, men jag har inte kommit iväg så mycket tidigare. Nu märks det att barnen är större och antingen är ute på egna upptåg, kan stanna hemma eller faktiskt till och med följer med ibland. Så under våren och försommaren har det blivit några fynd. Jag kom iväg på en gårdsauktion och mycket fint fanns det man med mig hem kom denna burk. Oups visade det sig att auktionsutroparen skickade med en fyndlåda också. Men i den fanns också några godsaker och resten får vandra vidare till Erikshjälpen.På midsommardagen lyckades jag hitta dessa fina saker. Burken och brickan var riktiga fynd.Det är roligt nu när man har ett till hus att hitta de rätta sakerna till. Finns ju några tidigare fynd som bara väntar på att få bli uppackade ;).
Kram Cia

2 kommentarer:

  1. Fin liten burk du har hittat. Är den dansk månntro? Måste vara underbart att ha gott om plats till sina fynd!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Tänk så fint ni börjar få det i ert vackra hus. Det måste vara skönt att få ett så härligt kök. Hoppas att ni haft lite tid att njuta också i sommar!

    SvaraRadera