En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


söndag 3 februari 2013

sovrumsdrömmar

Under ganska lång tid har jag letat nya gardiner till sovrummet utan att hitta något som jag ville ha. Men med hjälp av lillasyster så löste det sig. Hon hade nämligen rätt i att de skulle bli bra fast jag tvekade.
Än dröjer det många månader innan jag kan njuta av en kopp kaffe ute på balkongen, tills dess hoppas jag att "istiden" är över (vi har haft mellan -20 till - 27 nästan hela januari) och det blir några härliga och soliga vinterdagar. Ikväll skall vi dock börja skissa på köket till huset. Huset ligger fortfarande i vinterdvala men det är dags att börja planera för detta års renoveringar. Tänk om vi faktiskt kommer kunna "flytta in" i år....... Tror det kommer bli svårt men man måste ju kunna få hoppas. Kram Cia

3 kommentarer:

 1. Hej
  Det var ett mycket fint fönster tycker jag. Har problem i mitt vardagsrum p.g.a.altandörr i ena ändan hur man ska få det snyggt + 3 fönster. Ska kolla lite hur detta kan tänkas bli hos mig.
  M.v.h Inga från Närke

  SvaraRadera
 2. Snyggt med 3 gardinlängder i fönstret! Det brukar jag ha i vardagsrummet till jul när jag har panelgardiner där. Annars är det bara en gardinlängd i vardera änden. Men det där ser riktigt ombonar och mysigt ut!

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Jättefina gardiner och vilken utsikt du har:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera