En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 9 januari 2013

Grundlurad

Innan jul var vi till huset och på vägen hem ringde lillasyster och ville ha en julklapp med oss hem eftersom de inte skulle få plats med den till jul i sin bil. När vi kom dit fick jag ett jättepaket där det stod "God Jul G önskar mamma och pappa". Vad i hela friden har det nu köpt till sonen?????!!!!!! tänkte jag och försökte stuva in den i bilen. Till saken hör att vi nyligen hade bytt bil, i den gamla bilen hade det inte varit något problem men nu blev det mycket trångt! När sedan de fick magsjukan lagom till jul och jag insåg att vi skulle behöva släpa ner det stora paketet igen kändes det lite motigt. På julaftonskvällen när tomten varit här och delat ut klappar kom så maken upp med det stora paketet och sa att jag skulle öppna det. Inte klok sa jag, klart vi tar ner det igen! Men han gav sig inte och till sist öppnade jag det. Och där var en efterlängtad jätteklocka jag önskat mig så länge.
Den fick inte plats där jag tänkt mig från början, men det blev lika bra vid soffan också tycker jag. Ingen kan säga att de inte ser klockan nu hemma hos oss :).
Det roliga var även att jag ett par dagar före jul hade tänkt flytta på planschen en dm eller två för att bli mer centrerad till den nya soffan. Men maken som är en perfektionist tyckte "det var så bra så". Jag kunde inte förstå varför han var så motvillig. Nu var det ju så att han inte ville ha några fler hål i väggen innan klockan hade hittat sin plats men det visst ju inte jag då. Kram Cia

5 kommentarer:

 1. Klockan är så fin, har själv sneglat på den många gånger men är lite för stor för att få plats här hemma. Vilken överraskning! =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Att bli lurad har sina fördelar ibland:)
  Visst är det härligt med ett pysselrum? Gjorde i ordning ett själv för några månader sedan och jag känner mig så grymt nöjd med att ha ordning på alla miljoners miljoner grejor.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Jättefin klocka. Jag blir lite avundsjuk på er som har snö;) kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Vilken häftig klocka...nu kan ingen missa tiden:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 5. Hej Cia!
  Hoppas allt är bra med dig!

  Vilken cool o stor klocka dufick:)

  Ha en skön söndag,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera