En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


torsdag 28 juni 2012

Bröllop, prinsessrum och tv-mys.

Nästa helg ska vi få gå på bröllop. R och A skall bli man och fru och har önskat sig pengar till den kommande bröllopsresan. Jag tycker personligen att det är ganska trist att bara ge ett kuvert med pengar. Så då får man ta saken i egna händer. Detta är mycket roligare att ge bort.
Jag utlovade ju också några bilder från lilla sessans rum så här kommer det tjejrum i kubik. Tapeterna valdes med stor omsorg av den lilla damen själv, "prinsess-sängen" fyndades på blocket, hyllan fick bli den gamla så länge och förra årets stora önskan om ett eget skrivbord gör sig bra framför fönstret. IKEAs maskroslampa passar väldigt bra till tapeten :).
Bord och stolar har hängt med länge men målats om från röda och gula till vita. Golvet hat slipats och lutats och mattan är ett loppisfynd. Garderober kan man ju aldrig få för få av och den "egengjorda" kaninen från resan till Florida i jul har visst fått sin garderob på utsidan.
Lugnet framför tvn har också lagt sig då det investerats i en ny STÖRRE soffa.

7 kommentarer:

 1. Det var ett riktigt prinsessrum det!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Men så fint ni bor! Vackert litet prinsessrum!
  Jag återkommer gärna till din fina blogg!

  Vacker inslagning med!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Så mycket ni har gjort! Jättefint blir det! Inte undra på att du inte hann med att blogga samtidigt... ;-) Kul att du är tillbaka igen!

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Ja detta ser mycket roligare ut än kuväret till bröllopet! Superfint! Vilket urgulligt rum lilla prinsessan fått! Gillar tapeten hon valt. Ja vi ses ju snart på bröllopet! Hälsa övriga familjen.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 5. Vilket fint rum till en liten prinsessa...soffan ser skön ut och med plats för en hel familj:)

  KRAM KRAM Helena

  SvaraRadera
 6. Klart de blir glada över en sån kärleksburk. Och så fint ni har det hemma! Ha en fin sommar, kanske vi ses.

  SvaraRadera
 7. Kul att kunna göra en "vanlig" present ovanlig och spännande!

  SvaraRadera