En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


måndag 26 mars 2012

Ner i markenSnön är borta och nu är det dags att sätta fart! Just nu klurar vi på det där med avlopp. Bara så himla svårt att få tid att sätta sig å ringa runt. Men så fick jag plötsligt lov att vabba idag och med en liten som bara vill hänga i soffan och titta på film fick jag lite tid över. Så nu har jag bokat in folk som skall komma å titta och ge prisförslag. Inte så kul att gräva ner en massa pengar men nog så efterlängtat av mig och barnen :). En av firmorna visade sig tillhöra en gammal bekant, det känns lite tryggt för ett kontrollfreek som mig som sett alldeles för många avsnitt av fuskbyggarna.....

När jag ändå var i farten passade jag på att ringa en golvfirma som skall komma och slipa golvet i det blivande rummet till lilla sessan. Maken gjorde ett tappert försök igår envis som han är, men insåg även han att ibland får man lov att anlita folk med riktiga grejer. Än en gång blir "bara lite färg och tapetsering" ett något större projekt än vad vi tänkt oss från början. Vi är inte riktigt kloka vi :).

Så nu ska jag passa på att måla barnmöbeln en sista gång när jag i alla fall fick en "ledig dag".

Kram Cia

1 kommentar:

  1. Ja, huga vad renoveringar drar iväg. Tråkigast är ju förstås avlopp,vatten, dränering och liknande som varken syns och dessutom dyrt. men för att huset ska vara beboligt och kanske en dag ska kunna säljas så är det ju ett nödvändigt ont. Angående din fråga om butiken Indigo. Den ligger i närheten av Järntorget och Haga (Haga är urmysigt med både butiker och fik). Adressen är Landsvägsgatan 4 och tel 031-149669. Kan ju vara smart att kolla öppetider:)
    Kram Annika

    SvaraRadera