En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 21 oktober 2009

Änglar på hyllan

Äntligen har mina tavellister kommit upp. Att bo i ett hus helt byggt i tegel är bra många gånger men inte om man vill få upp något på väggarna. Fogar mellan tegelstenar finns på längden och tvärsen och man ge sig tusan på att man träffar på minst en. I farfarsstuga har maken lovat att jag ska få ha hur mycket som helst på väggarna men hemma krävs det argumentation. Men nu är de uppe (även om vi var tvungna att borra två nya hål lite högre upp då vi hittade en längsgående FOG!!) Just nu blev det en vägg med änglar både mina egna och andra.

Änglar från Willow Tree är en favorit.

Köket har nu fått fläkt också, luckor ska sprutmålas och väggord upp. Det ska vara klart innan jul!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad snyggt det blev med fläkten!

  Gillar tapeterna ni har där bakom tavellisterna:)

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 2. Vackert hem.
  Läste ner ifrån och tänkte när du var i valet och kvalet om du skulle ha svart eller silver, att de skulle nog bli jäkligt fint med svart.
  Och det blev det ju =)
  Fin fint...

  SvaraRadera
 3. Fint blev det med tavellisterna och änglarna! Köket blev ju kanonfint! Får nog snart göra oss ett ärende dit, kanske får man en kopp kaffe också... Ha en trevlig helg! Utgång blir det här i morgon kväll!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Vilket projekt men du verkar ha saker och ting under kontroll.

  Nyfiken på hur det hela utvecklas så kommer garaterat tillbaka.

  Lycka till med det hela!

  /Pilo

  SvaraRadera