En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.






tisdag 13 november 2012

Snart jul men jag ger några höstbilder till från huset. Vi kan nu bocka av utsidan helt i renoveringskalendern.
Tre år har vi inte gjort mycket annat men när man kikar på resultatet får vi väl vara nöjda. Snygg fasad men en insida som chockar de flesta är väl husstatusen än :).
Efter vårens och försommarens grävkaos när vatten och avlopp skulle in har vi nu faktiskt en fullt fungerande gräsmatta runt huset igen. Avloppstanken försvann helt och vi fick en plan gräsmatta så det var två bonusar jag inte riktigt vågat hoppas på.
Den gamla "suggan" fick Roslagsmahogny på sig under sommaren så nu ska den nog stå pall att få vara blomkärra ett bra tag framöver. Passade på att stryka den sista skvätten lite runt dörren på boden bara för att få njuta av tjärdoft istället för unken boddoft när man kommer in.
Under sommaren ger lönnarna skugga och svalka men till hösten är det inte riktigt lika roligt med alla löv......
Eller det beror kanske på vem man frågar ;)....! Mammas lövhögar var jätteroliga att leka i kan jag lova. Ni som läst bloggen tidigare vet att det även här hemma har pågått rumsbyten som lett till diverse renovering. Nu är vi snart klar med det sista rummet som skall bli gästrum/pysselrum, men jag har dyrt och heligt fått lova maken att det inte skall tapetseras något mer här hemma på ett bra tag nu. Trevlig helg! Cia

2 kommentarer:

  1. Förstår att det ligger mycket arbete bakom, men nu är huset så fint! Och vilken vacker toalett med dusch ni har gjort!

    Tack för titten från Växbo lin! Så det är i de trakterna ni bor permanent eller i stugan!? Min syster och mina föräldrar var till Växbo lin för något år sedan på sin resa norrut på väg till min bror.

    Novemberhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  2. Så fint det ser ut! Vi får väl göra ett nytt försök till sommaren! Passar på att önska en god jul och ett gott nytt år! Hälsa alla!
    Kram Anki med familj

    SvaraRadera