En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


söndag 28 oktober 2012

Hälsingeblomster

Familjen gjorde en liten utflykt till Växbo Lin och deras höstutförsäljning under dagen. Att komma in i deras fabriksförsäljningsbutik är som att komma in i en godisbutik, fylld med färg och härliga linnesaker.
Jag tycker det är oerhört roligt att den gamla traditionen har väckts till liv. Att det unga paret kom till fabriken för ett antal år sedan med visioner och mod och som har byggt upp hela verksamheten igen.
Ett par tofflor i linnetyg står högt upp på min önskelista måste jag säga. Men farbrorn som gick förbi när jag stod där och var helt såld bara skakade på huvudet åt priset och min förtjusning. Tomhänt kom jag inte hem i alla fall, 4 handukar, 1 skurtrasa, 1 disktrasa och en torktrasa följde med mig hem. En del av det är tänkt ner till huset nu när vi äntligen börjar få lite "normalt liv" där. Toan hann bli klar innan vintern och blev så himmla bra. Ska ladda över lite bilder så ska ni också få se snart. Trevlig söndagskväll! Kram Cia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar