En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


söndag 18 september 2011

Stora tjejens rum


Hela dagen har gått åt till att få två rum att byta plats. Gisses vad med saker man har....


Stora tjejens flytt ner till källaren har varit påg ganska länge, men först var det att bestämma sig för att man skulle "våga" vara så långt från mamma och pappa. Sen kom mellansysters renovering mellan och då fick hon vänta. Men nu är hon på plats. Sängen som är min farfar och farmors gamla säng, (det var nog lite trångt..) och den befintliga tapeten fick bli utgångspunkt till stilen. Det och att hon absolut inte gillar "mammas vita".


Sen hittade hon denna fåtölj på Erikshjälpen och det var ghanska klart att det skulle bli ett mer orientaliskt rum. Skrivbordet som fyndades i tantens vebod skymtar också på bilden.


Pläden vävde min mamma till min mormor, ett kärt minne när ingen av dem längre finns bland oss.


Här är så hennes garderob. Passar perfekt tycker jag med alla andra saker. Nu är det en mycket nöjd tjej och en helt slut mamma som kryper till kojs ikväll. Måste vila nacken så får jag se om jag orkar fixa bilderna från mellentjejens rum också ikväll.

Kram till er alla!
Cia

5 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Vilka fina gamla möbler hon har i sitt rum din stora tjej, jag gillar speciellt sängen!

  Ser att du har en utlottning på G, ska ta o anmäla mig till den med en gång!

  Ha en trevlig kommande vecka!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Så glad hon måste vara över sitt nya rum. Barnen behöver nog få vara med och bestämma när det gäller färg i de egna rummen. Tror inte mina barn skulle bli så glada om jag sa att de måste ha vitt :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Vad fint hon fick i sitt rum gillar alla gamla möbler.
  Här är det inga problem med allt vitt barnen gillar det. Men sonen tycker att vårat kök är lite för gammeldags. Han tycker vi skall ha mera modernt med ismaskin och lite mörkare. Ismaskin i frysen kanske men mörkare kommer det aldrig att bli. Jag vill ha ljust när jag lagar mat.

  Ha en bra vecka
  kram

  SvaraRadera
 4. Oj, vad ni har slitit men så blev resultatet super också!
  KRAM Helena

  SvaraRadera
 5. Här var det färg minsann! Kul att hon gillar gamla möbler!

  SvaraRadera