En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


fredag 27 maj 2011

Små glädjeämnen


Idag lyser solen med sin frånvaro, men en regnig fredag kan vara mysig den med. Vi har skickat pappan till huset för 1,5 veckas jobb. Familjens tjejer stannar hemma, å fixar med sånt som behöver göras här hemma. Jag hoppas hinna med både ett och annat, hus och familj och vänner blir väldigt eftersatta denna tid på året. Men snart får jag börja fälla ut landningsställen och njuta av det sommarlov som närmar sig. Å då har jag massor med projekt jag vill ta itu med. En av dem är att bli mer bakant med min nya vän kameran. Än så länga är vår bekantskap trevande men positiv.
Ikväll njuter jag dock av doften av nybakat från köket, som min stora prinsessa har fixat.

2 kommentarer:

 1. Här har det regnat och blåst i kväll,men ärligt sagt så tycker jag att det är lite skönt. De senaste dagarna har varit hektiska och i kväll är det skönt att bara få mysa i soffan.
  Ha en fin helg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Hej Cia

  The weather was horrible yesterday!
  My daughter Hannah-Rose is with me my big Princess & she has been a big help fixing things ;-D. Your man must be working hard...
  I LOVE the photo of your little one holding a flower head in her hand BEAUTIFUL.
  I haven't been on the blogs for a while...
  Ha en trevlig helg
  LOVE PEACE enJOY
  Julie
  X
  P.S. Your photography is looking very good :-D

  SvaraRadera