En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


måndag 7 mars 2011

Vår i luften!!


Takdropp och solsken får en på gott humör. Vackra blommor lika så.
Helgen som gick var fylld av sport av olika slag och besök av min syster med familj. Så mysigt att få en helg tillsammans!
Kanske inte så lätt att hitta motivation till detta när solen skiner, men nu har jag gjort klart min provuppgift som jag skall upp med veckan efter lovet och kan därför ta lite sportlov med mina tjejer. Tänkte visa bilder från min studiehörna men av någon anledning så vill det sig inte att ladda upp bilder som jag roterat och sparat om, de hamnar i alla fall åt fel håll när jag laddar upp dem här. Någon som har förklaring till det?? Mycket irriterande är det i alla fall!!

Några dagar till här hemma innan vi fyller bilen och drar till fjälls, då inte för tävlingsåkning utan för slalom för nöjes skull. Bloggen och jag tar därmed lov och "studieuppehåll" ett tag.

Kram Cia

9 kommentarer:

 1. Önskar dig en härlig fjällvistelse!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Det gör du rätt i,
  ha en bra fjällvistelse...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar tur,,va rädd om dig..Kram

  SvaraRadera
 4. Ps jag hade samma problem med bilderna ,,då får man spara inägg och vänta och försöka igen tillslut går det..Ja irriterande ja vet...

  SvaraRadera
 5. Ha det så superskönt i fjällen! Oj, det med bilderna vet jag inte hur man gör men ser att du fått tips ovan:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 6. Låter jättehärligt:) Tisdag fick jag rycka in o jobba men vi har hunnit både badhuset, bowling, shopping o lunch i det fria:) Underbart väder här, det gillas ju under lovet:) Imorrn blir det bad igen. Men påsklovet får tjejerna iallafall åka med sin pappa till fjällen så då blir det tid för skidor också:)
  Hoppas ni har fint väder o bra skidföre i backarna!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Härligt med lite vårkänsla.....
  Önskar dig en riktigt fin helg och go ledighet!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Hoppas att ni hade ett riktigt fint lov! Här njuter vi av sol i dag. Man börjar känna att våren snart är på kommande. Härligt!
  Kram Kicki

  SvaraRadera