En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


onsdag 3 november 2010

Startskottet har gått

I helgen som gick blev det en hel del fixat inför den kommande renoveringen. Tapeter är beställda. Det blev ur Eco white kollektionen. Slipning av parkett och oljning är bokat. Nu är det "bara" att börja med grundjobbet. Men först måste allt i rummet flytta någon annan stans....


Valet av kamin står mellan dessa två (tror jag).


Bilder lånade från hemsidan.

3 kommentarer:

 1. Åh så spännande! Visst är det jobbigt med de stora sakerna och man måste flytta ut möbler från rummet.
  Jag skulle så gärna vilja slipa och måla vardagsrumsgolvet men var skall allt stå. Det går ju inte att göra halva rummet med risk för att det blir ojämnt och olika.

  Mysigt med kamin jag tycket den undre är fin med vedförvaringen.

  Lycka till med förberedelserna och renoveringen.
  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Jag tycker som Mia om den nedre bilden av kamin och vedförvaring. Vad spännande att få lite upprustat i huset och nytt av olika slag. Men lite jobbigt när man ska flytta saker som kanske är stora eller tunga eller både och. Men fint blir det efteråt. Lycka till med allt.
  Önskar dig en fin Torsdagskväll.
  Kramar från Marie

  SvaraRadera
 3. hej båda är fina men jag hade personligen valt nedersta så fint att kunna lägga veden under..Kika in jag har en utlottning på gång..Kram

  SvaraRadera