En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


måndag 2 november 2009

Vad passar bättre över spisen?Väggordet är nu på plats, blev precis som jag önskade att det skulle bli. Väggordet kommer från Fakir trendyhome.

6 kommentarer:

 1. Kanonfint med väggordet! När var det nu ni skulle ha marknaden? Ska nog sy lite till helgen tror jag, får se hur mycket jag hinner. Vad snällt att jag får ställa dit grejor!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Marknaden blir den 5 dec. Vi kommer prova i liten skala första ggr och ha betoning på cafe med lite saker till försäljning. Jag har gärna lite åt dig om du vill.

  SvaraRadera
 3. Vilket fint hus Ni verkar ha! Men vis av erfarenheten så vet jag att det kräver mycket arbete också om det ska bli som man har tänkt sig!!

  Så roligt att Du vill vara med i min utlottning! :D

  Lycka till!

  Mvh Ellinor på Gillberg

  SvaraRadera
 4. Hej Cia!
  Vad snyggt!
  Vad fina stolarna blev oxå:)

  Ha en trevlig helg,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Ska försöka få ihop lite grejor tills dess, några påsar i alla fall. Sydde 9 st i helgen, men 6 har redan blivit sålda. Kommer nog att sy fler helgen som kommer. Helgen efter blir vi i Umeå, så då blir inget sytt. Ska bli spännande att se dina grejor! Vi får höras!
  Kram Anki

  SvaraRadera