En resa med ett hus som byggdes på 30-talet, som har varit älskat men också bortglömt. Nu tar jag och min familj det till våra hjärtan och jag hoppas det får ett nytt bra liv.


lördag 10 december 2011

Å så blev det äntligen vitt


Äntligen har det grå blivit vit härlig snö. Även om den kom mindre lägligt då maken och mellandottern befinner sig i fjällen på träningsläger.


Men snön ligger nog kvar tills han kommer hem och får ut traktorn. Så länge får jag vara glad åt att ha fyrhjulsdrift på min bil. Annar hade nog inte jag tagit mig upp med bilen...
I fågelholken blev det en väldig fart på hungriga fåglar. Som får slåss om maten med en lika hungrig ekorre.


Även på de barn som är hemma blev det fart att ta sig ut i den efterlängtade snön. Perfekt tösnö för en stor snögubbe. Så roligt att se liten och stor sammarbeta i detta projekt.


I huset är det minimalt juligt men en liten adventsgran tyckte jag att vi kunde ha och där fick barnens härliga cupcakes hänga.


Visst känns det lite tomt av att inte ha en massa julstök att stå i men också himla skönt. Som det känns nu skulle jag inte ha några problem att fler gånger skippa julen hemma och istället lägga pengarna på en resa. Inte varje år dock för jag tycker det är mysigt med jul också.


Bild lånad från knaada.com

Speciellt när man lyckas vinna sig själv en sådan fin julklapp. Så här kommer ett litet julklappstips från mig. Spana in så mycket fint som hon har i sin "butik", finns fler tryck jag gärna skulle ha här hemma.

5 kommentarer:

 1. Hej Cia!
  Hoppas allt är bra med dig!

  Vad vitt och fint ni har det med all snö! Här på västkusten är det grönt igen, det har regnat i flera dagar..

  Visst hade det varit mysigt att resa bort över jul. Det har jag och sambon pratat om att vi skulle vilja göra någon gång när plånboken tillåter det:)

  Ha en trevlig lördagkväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket snö ser så vitt och härligt ut. I stockholm är det regn och is varannan dag. Trodde aldrig jag själv skulle säga att jag längtar efter snö. Men än är det några månader kvar av vintern så snart kanske det kommer lite snö.

  Önskar dig en trevlig helg
  kram mia

  SvaraRadera
 3. Bilden med domherrarna är helt fantastisk...lyckos dig som har snö:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Hallå där! Inser att det är mycket längesen kajag spanade in bloggen!! SÅ fint huset har blivit! Vilket jobb ni gjort!
  Och fina rum till tjejerna fixar ni oxå. Hur får ni till det?!
  Bilden med domherrarna är ju helt suverän. Vi hade just två stycken på besök i trädgården. Det är typ tredje gången på 30 år som vi har domherrar hos oss!
  Hoppas ni får en helt underbar resa nu, den är ni väl unnade efter allt jobb och slit :)
  Sköt om dig och hälsa fam. kramar Sandra

  SvaraRadera